Abdullah TAŞPINAR - OKUL MÜDÜRÜ

Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Lisans, Kastamonu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Teftiş, Planlama ve Ekonomisi Yüksek Lisans programlarından mezun olmuştur.  2000 yılında Mersin´de göreve başladı. 2009 yılına kadar Mersin´de, 2012 yılına kadar da İstanbul´da farklı eğitim kurumlarında edebiyat öğretmenliği ve değişik kademelerde idarecilik görevini yerine getirdi. ( Mersin Nihal Erdem ATML Müd. Yrd. / Mersin Çağdaşkent Anadolu Lisesi Müd. Yrd. / Müd. Başyrd. / Mersin Hacı Zarife Çelebi Aygar Anadolu Lis. Müdür / İstanbul Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi ve ASO Müd. Yrd.  ) Ağustos 2012´den bu yana Niğde ilinde görev yapmaktadır. Okulumuzdaki görevine 17.09.2014 tarihinde başlamış olup evli ve iki çocuk babasıdır.