24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ "NUR DAĞI, GÖNÜL BAĞI" PROJESİ

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen yıkıcı depremlerde, birçok il kötü sonuçlarla karşı karşıya kaldı. Bunlardan birisi de Gaziantep.

Gaziantep’in Nurdağı ilçesi de depremden etkilenirken, Niğde Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla örnek bir projeye imza attı. 

Hayata geçirilen ‘Nur Dağı, Gönül Bağı Projesi’ ile birlikte, Niğde ve Nurdağı ilçesindeki öğretmenler, öğretmenler gününü online olarak kutladı. 

Nur Dağı Gönül Bağı Projesi ile ilgili bilgi veren Niğde Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Abdullah TAŞPINAR; iki okul öğretmenleri arasında gönül bağı kurmak, mesleki paylaşımlarda bulunmak ve ortak sosyal faaliyetler gerçekleştirmek suretiyle moral ve motivasyonlarını artırmak istedik dedi. 

Taşpınar; "Bu proje ile iki okul öğretmenlerinin sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri, toplumun milli ve manevi değerlerini ön plana çıkaracak sanatsal ve kültürel etkinliklerle yardımlaşma kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmeleri, hoşgörü, saygı, sevgi, meslek aidiyeti vs. erdemlerin yaygınlaştırmaları ve kalıcı gönül köprüleri kurmaları hedeflendi" dedi.

Niğde Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri tarafından kendilerine gönderilen hediyeler için teşekkür eden Nurdağı Nurten Öztürk Ortaokulu öğretmenlerine, Niğde Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından çevrimiçi konser de verildi.

Prjenin videosu için https://youtu.be/XkwubCtLPdE?si=3sI4tYOLRt7aiPsE adresini ziyaret edebilirsiniz.

04.12.2023 120

04-12-202304-12-202304-12-202304-12-2023